Web Analytics Made Easy - Statcounter

بریتانیا پیشنهاد تعویض نفتکش ایرانی با نفتکش حامل پرچم این کشور را رد کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از "یورونیوز"، تنش‌ها بین ایران و بریتانیا پس از توقیف نفتکش "استینا امپرو" دارای پرچم این کشور توسط ایران  افزایش یافت. توقیف نفتکش بریتانیا پس از اقدام مشابه این کشور در خصوص نفتکش "گریس 1"  ایرانی در "جبل‌الطارق" روی داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نیروی دریایی بریتانیا یک ابرنفتکش ایرانی را در اوایل ماه جولای با ادعای  نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه در تنگه جبل‌الطارق توقیف کرد.

"دومینیک راب" وزیر امور خارجه بریتانیا در گفت‌و‌گو با رادیو بی‌بی‌سی گفت: "خبری از یک تبادل و معامله نیست". ما در خصوص قوانین بین‌المللی و سیستم جهانی صحبت می کنیم و بر آن تکیه داریم.

به گزارش تلگراف، پیشنهاد تعویض نفتکش‌ها در اوایل ماه جاری از سوی ایران مطرح شد.

پیش از این کمال خرازی، وزیر امورخارجه اسبق ایران و رئیس شورای راهبردی روابط خارجی، در این باره گفت: اگر بریتانیا نفتکش ایران را آزاد کند، جمهوری اسلامی نیز به ازادی نفتکش بریتانیا سرعت می‌بخشد.

راب در این باره مدعی شد، نفتکش ایران براساس قوانین بین‌الملل به دلیل نقض توافق‌های موجود علیه سوریه در جبل‌الطارق توقیف شده است، اما توقیف نفتکش بریتانیا غیرقانونی و مانند یک "دزدی دریایی" است.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نفتکش ایرانی بریتانیا تعویض رد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴

جهان تا پایان مارس ۲۰۲۴ شاهد رشد چشمگیر ظرفیت خورشیدی بود. در این میان بریتانیا با ظرفیت کل ۱۵.۸ گیگاوات در تمام تأسیسات خورشیدی خود سرآمد بود که این امر نشان‌دهنده افزایش ۵.۶ درصدی (۸۳۷ مگاوات) نسبت به مارس ۲۰۲۳ در این کشور است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ظرفیت کل خورشیدی جهان در سال جاری افزایش چشمگیری داشته است. یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه بریتانیا است که تنها در مارس سال جاری میزبان ۱۴ هزار و ۷۳۴ تأسیسات خورشیدی بود که ۶۳ مگاوات به ظرفیت کل خورشیدی آن افزود. این میزان بالاترین رقم برای سال جاری، اما کمتر از سطوح اولیه سال ۲۰۲۳ بود، با این وجود هنوز هم به‌طور قابل‌توجهی بالاتر از میانگین‌های موجود بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ است.

در این سال‌ها میانگین تعداد نصب‌های ماهانه حدود سه‌هزار مورد بود، اما پس از کاهش شدید در آوریل ۲۰۲۰ به دلیل اقدامات قرنطینه کووید -۱۹، تأسیسات خورشیدی بریتانیا در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ دوباره به فاز عملیاتی بازگشت و از سطوح قبل از همه‌گیری فراتر رفت، بنابراین تعداد این تأسیسات در آن طی ۱۲ ماه گذشته به بیش از ۱۵ هزار مورد افزایش داشته است. ۴۹ درصد معادل هفت هزار و ۷۰۸ مگاوات از ظرفیت این تأسیسات خورشیدی از دسامبر ۲۰۲۳ توسط دو مزرعه خورشیدی عملیاتی تأمین می‌شود.

افزایش ظرفیت خورشیدی در بریتانیا

تأسیسات فتوولتائیک خورشیدی داخلی بریتانیا در حال حاضر ۳۰ درصد از کل ظرفیت خورشیدی کشور را تشکیل می‌دهد، اما این سهم در فاصله ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ در سطحی کمتر از ۲۵ درصد قرار داشت و به‌تازگی به دلیل افزایش تعداد این تأسیسات شاهد افزایش بوده است، به‌طوری‌که ۸۳ درصد از طرح‌های جدید در مارس ۲۰۲۴ برای نصب روی ساختمان‌های مسکونی از این نوع بود که بالغ بر ۴۷ مگاوات معادل ۷۵ درصد از ظرفیت جدید را تشکیل می‌دهد.

در سال ۲۰۲۳ در مجموع ۱۹۱ هزار و ۵۲۴ تأسیسات جدید به این کشور اضافه شد. بریتانیا وجود ظرفیت جدید، در میان کشورهایی با بیشترین استفاده از انرژی خورشیدی در رتبه پنجم بالاترین رکوردها قرار دارد که دلیل آن اندازه کوچک اکثر تأسیسات جدید است.

کد خبر 750756

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • پیشنهاد تمدید باشگاه قطری به لژیونر ۳۷ساله ایرانی
  • فوت دردناک پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • آغاز مذاکرات: معاوضه رقیب سردار با ستاره ناپولی
  • فوت غم‌انگیز پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • فوت غمناک پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • (ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال
  • ۶ پیشنهاد ایران به سران کشورهای اسلامی در خصوص رژیم اشغالگر